Het kantoor tracht een moderne benadering van advocatuur te koppelen aan jarenlange ervaring en kwaliteitsvolle dienstverlening.

U kan bij ons terecht voor diverse problemen in verschillende domeinen van het recht. Wij hebben de ambitie om een breed gamma aan diensten te leveren zowel aan particulieren als aan bedrijven, en dat ondanks de toenemende complexiteit van de wetgeving. Ons kantoor staat garant voor een persoonlijke dienstverlening waarbij uw advocaat uw dossier individueel opvolgt.

In onze werkwijze staat u als cliënt centraal. Steeds zal worden besproken welke stappen dienen te worden ondernomen teneinde een complex probleem zo efficiënt mogelijk op te lossen. Daarom vinden wij het zeer belangrijk als “eerste rechter” op te treden in uw dossier. Een kritische evaluatie van uw dossier bij aanvang, is de beste garantie om positieve resultaten te behalen.

Advocaten

Luc Holemans

Meester Luc Holemans studeerde rechten aan de KU Leuven waar hij in 1986 afstudeerde als licentiaat in de rechten.
Meteen daarna vatte hij zijn stage aan als advocaat bij de balie van Leuven bij meester Ivo Mercelis.
Na zijn stage met succes te hebben volbracht richtte hij het kantoor Willebrords-Holemans op.
Nadien associeerde hij zich met meester Van Tongelen om gedurende 12 jaar het kantoor Van Tongelen en Holemans uit te bouwen.
Met meer dan 26 jaar ervaring aan de balie besloot hij in de zomer van 2011 een nieuwe uitdaging aan te gaan en richtte hij het huidige kantoor op.

Wouter Van den Bosch

Meester Wouter Van den Bosch begon zijn studies rechten in 2006 aan de Katholieke Universiteit Leuven en behaalde in 2011 zijn diploma als Master in de rechten.
Hij specialiseerde zich in het privaatrecht en het strafrecht en schreef een masterproef over sport en aansprakelijkheidsrecht.
Sinds 2011 is hij advocaat bij de balie te Leuven en werkzaam in het kantoor.Meester Van den Bosch beschikt over het vereiste getuigschrift voor het voeren van cassatieprocedures in strafzaken en volgde de opleiding voor het verlenen van bijstand bij verhoren ins strafzaken.
Daarnaast wordt hij wordt door de arbeidsrechtbank te Leuven regelmatig aangesteld als schuldbemiddelaar.